СТО Авто Алекс - ремонт вмятин без покраски

з 09:00 до 18:00
вихідний неділя

Кузовний ремонт у Києві

Особливості видалення вм'ятин на автомобілях у місті Київ.

Кожен автовласник рано чи пізно стикається з необхідністю усунути якісь пошкодження на своїй машині - від невеличкої вм'ятинки на капоті, що залишилася від падіння каштану, до серйозних наслідків ДТП.

 

Насамперед слід визначити, чи можливо видалити вм'ятини без фарбування чи доведеться обрати традиційний варіант вирішення проблеми, пов'язаний із проведенням рихтувальних і лакофарбових робіт.

 

Щоб зробити правильний вибір, краще звернутися по консультацію до фахівців, які добре знайомі з особливостями кожного з цих видів ремонту.

 

При зверненні на СТО, які займаються виключно класичним рихтуванням і не видаляють вм'ятини на авто альтернативним методом без перефарбування, існує велика ймовірність того, що при виконанні робіт буде нанесений невиправдано великий шар шпаклівки.

 

Але такого варіанта розвитку подій можна уникнути, якщо скористатися послугами станції, на якій працюють фахівці з вирівнювання кузовних деталей за технологією PDR. Вони зможуть максимально підрівняти будь-які дефекти і тим самим забезпечать мінімізацію шару шпаклівки, що наноситься перед фарбуванням. Але й це ще не все! В окремих випадках такі майстри здатні усунути навіть доволі серйозні пошкодження швидко та якісно за допомогою методу, який у народі помилково називають рихтуванням без фарбування.

 

 

На СТО Авто Алекс працюють кілька висококласних фахівців, які використовують PDR технологію. Кожен з них має багаторічний досвід практичної роботи, що дозволив досконало опанувати навички видалення вм'ятин без фарбування. Вони давно заслужили репутацію визнаних майстрів своєї справи і не раз доводили це, перемагаючи на змаганнях за технологією PDR. Завдяки їм клієнти СТО Авто Алекс завжди можуть розраховувати на найвищу якість обслуговування та дотримання найсучасніших стандартів у процесі видалення вм'ятин на автомобілях в місті Київ.

 

Виконання робіт за технологією PDR безпосередньо у столиці України має низку специфічних особливостей.

 

По-перше, більшість клієнтів прагнуть позбутися пошкоджень на авто максимально швидко. Адже високий темп столичного життя не дозволяє людині надовго залишати свою машину на СТО для проведення ремонту. І саме технологія PDR дає можливість видалити вм'ятини в найкоротші терміни.

 

По-друге, у Києві практично кожен автомобіль регулярно зазнає різних пошкоджень. І відбувається це не лише через велику кількість транспорту та надзвичайно інтенсивний рух на дорогах. Дрібні вм'ятини на авто залишаються після зіткнення із візками на паркувальних майданчиках  супермаркетів. Крім того, не варто забувати, що одним із символів Києва вважаються каштани. Цих дерев у столиці дуже багато і вони дійсно прикрашають місто. Але, щороку восени саме каштани, які падають з гілок дерев, розташованих у дворах чи вздовж вулиць, стають однією з найпоширеніших причин пошкодження капотів і дахів машин. Зазвичай, такі вм’ятини зовсім незначні, але вони кидаються в очі та псують зовнішній вигляд автомобіля. Тому дуже часто навіть автомобілісти, які приїжджають на станцію, щоб усунути серйозні пошкодження кузова, прагнуть паралельно видалити ще й численні «накопичені» неглибокі вм'ятини без фарбування.

 

Третя особливість ремонту авто також є наслідком столичного статусу міста. Саме сюди потрапляє велика кількість автомобілів, привезених на продаж не лише з різних регіонів нашої країни, а й з-за кордону. Тому в Києві, де не надто часто випадає крупний град, зустрічається чимало машин з пошкодженнями, які вважаються характерним наслідком саме такого природного явища. І якщо вм'ятини від граду, отримані в Україні, усунути здебільшого досить просто, то аналогічні пошкодження на машинах, завезених з США – це зовсім інша історія. Через специфіку клімату град в Америці, як правило, буває набагато крупнішим, ніж у нас. І в Україну нерідко завозяться престижні автомобілі, які вдалося придбати у Сполучених Штатах за невеликі гроші через численні глибокі вибоїни від граду.

 

У подібних випадках власнику авто не обійтися без допомоги високопрофесійних майстрів з вирівнювання вм'ятин. До того ж бажано, щоб над машиною працювали одразу кілька фахівців, оскільки поодинці впоратися з такою роботою буде вкрай складно, а проведення ремонту затягнеться надовго.

 

 

Головним фактором, який варто взяти до уваги під час вибору станції для відновлення машини, що постраждала від граду в Америці, має стати саме професіоналізм та досвід майстрів. На СТО Авто Алекс практично завжди знаходиться в роботі ЯК МІНІМУМ одна машина, завезена з США та пошкоджена градом.

 

Нашими фахівцями накопичений величезний досвід успішного проведення таких ремонтів. На сайті СТО Авто Алекс, можна переглянути унікальні фото- та відео-звіти про процес видалення градових вм'ятин з різних автомобілів. І не випадково саме до нас найчастіше звертаються із цією проблемою. Ми заслужили репутацію бездоганних партнерів для тих, хто заробляє на життя перепродажем пошкоджених градом автомобілів з США.

 

На нашу станцію дуже часто привозять дійсно чудові машини, на яких цілком можливо видалити вм'ятини від граду за технологією PDR та зберегти лакофарбове покриття практично у первозданному вигляді. Але іноді власники таких авто, у гонитві за привабливою ціною, вирішують обрати інше місце для відновлювальних робіт. І вкрай прикро, коли через деякий час автомобіль все ж повертається до нас, але вже із таким станом кузова, який потребує перефарбування після ремонту.

 

Ще однією важливою відмінністю, пов'язаною з організацією авторемонту в Києві, є величезна кількість машин бізнес класу та ексклюзивних моделей. Концентрація іміджевих автомобілів у столиці набагато більша, ніж у регіонах. І спеціалісти СТО Авто Алекс мають колосальний досвід обслуговування клієнтів, які володіють машинами дорогих, престижних марок. Майстрам PDR на нашій станції доводиться щодня працювати із люксовими авто. При цьому їм потрібно враховувати всі особливості металу та лакофарбового покриття у різних виробників. Кожен автомобіль вимагає індивідуального підходу до процесу розбирання елементів обшивки салону та кузовних панелей. І якщо співробітники офіційних сервісних центрів різних брендів вміють працювати виключно з машинами певної марки, через руки наших техніків проходить справжній парад авто з усього світу. Це дозволяє фахівцям СТО Авто Алекс постійно вдосконалювати майстерність, домагаючись по-справжньому визначних результатів у процесі ремонту навіть рідкісних та раритетних автомобілів.

 

Видалення вм'ятин - це завжди імпровізація. Наші майстри здатні повернути гідний зовнішній вигляд і дорогим серійним машинам, вартістю у десятки чи сотні тисяч доларів, і по-справжньому унікальним автомобілям, які ніколи офіційно не постачалися в Україну. Співробітники СТО Авто Алекс успішно рятують лакофарбове покриття престижних машин, що постраждали від американських торнадо та інших катаклізмів.

 

Дуже часто до нас потрапляють автомобілі «з історією», які вже багато разів ремонтувалися в різних місцях, і в яких під зовнішньою обшивкою ховається не заводське оснащення, а хитромудрий конструктор. Але навіть таку роботу наші майстри готові виконати у найкоротші терміни.

 

Адже ми займаємося видаленням вм'ятин на Правому березі Києва, а клієнти їдуть до нас з усього міста. І, як правило, вони не мають можливості залишити авто більше, ніж на один день, вимагаючи при цьому максимально високої якості обслуговування. Ми завжди готові йти на зустріч клієнтам та даємо можливість забрати або пригнати машину у зручний час. А мешканцям віддалених районів Києва буде корисно знати, що наша станція працює щосуботи. І незважаючи ні на що, Авто Алекс зберігає репутацію СТО, що славиться відмінними результатами роботи зі складними вм'ятинами на автомобілях.

 

На станції доводять до майже ідеального стану машини, за які інші ремонтники просто не беруться. Більше того, саме на СТО Авто Алекс їдуть вирішувати проблеми, з якими після невдалих спроб не впоралися менш досвідчені майстри. А це – найскладніше завдання.

 

Окремо варто згадати й про те, що до Києва приїжджає чимало охочих навчитися усувати вм'ятини на автомобілях з використанням технології PDR. Тим, хто хоче пройти якісне, поглиблене навчання, обов'язково слід звернутися на СТО Авто Алекс і познайомитися з майстром, який проводить такі курси.

 

Євген Кучер - Чемпіон України з видалення вм'ятин без фарбування 2017 року. Але, що не менш важливо, він - відкрита, порядна людина. Євген щиро захоплений улюбленою справою і завжди намагається забезпечити найвищий рівень знань у своїх учнів. За особистої зустрічі це відразу стає очевидним для кожного. І з п'яти осіб, які потрапили до нас і побачили, як організоване навчання, яка атмосфера панує в нашому колективі, - щонайменше четверо залишаються вчитися видаленню вм'ятин за технологією PDR саме у нас.

 

Безперечно, у Києві є місця, де подібні курси можна пройти дешевше. Але якщо Ви хочете не просто отримати загальне уявлення про процес видалення неглибоких вм'ятин, а й перейняти навички у справжніх фанатів своєї справи – Вам варто звернутися до досвідчених професіоналів, які працюють в Авто Алекс.

 

Також слід зазначити, що більшість власників машин у Києві прагнуть отримати комплексний набір послуг на одній станції. Нерідко клієнт, який приїхав з метою усунути пошкодження на двері, паралельно хоче перефарбувати крило, замовити повне професійне полірування кузова, видалити вм'ятини на даху без фарбування, зняти або поклеїти антигравійну чи декоративну плівку на авто. Усі ці та багато інших послуг можна отримати на СТО Авто Алекс.

 

В рамках рейтинг-акції "Автоексперт" від журналу Avtobazar наша станція визнана найкращою з ремонту кузовів без фарбування у всій країні. До того ж цієї честі СТО Авто Алекс удостоїлася двічі – у 2016 та 2018 роках. А у 2017-му наша станція посіла 2-е місце у категорії «Краща спеціалізована станція з ремонту кузовів». Та це й не дивно, адже чемпіони України 2016 та 2017 років з видалення вм'ятин без фарбування (PDR) стали володарями згаданих титулів, працюючи саме в Авто Алекс. З 2018-го наші фахівці просто відмовилися від участі в чемпіонаті, щоб надати можливість проявити себе молодим талантам.

 

СТО Авто Алекс стала найкращою станцією у номінації «Ремонт кузова без фарбування» за версією рейтинг-акції «Автоексперт. Найкраща СТО».
СТО Авто Алекс стала найкращою станцією у номінації «Ремонт кузова без фарбування» за версією рейтинг-акції «Автоексперт. Найкраща СТО».
СТО Авто Алекс стала найкращою станцією у 2021 році в номінації «Ремонт кузова без фарбування» за версією рейтинг-акції «Автоексперт. Найкраща С
СТО Авто Алекс стала найкращою станцією у номінації «Ремонт кузова без фарбування» за версією рейтинг-акції «Автоексперт. Найкраща СТО».
СТО Авто Алекс стала найкращою станцією у номінації «Ремонт кузова без фарбування» за версією рейтинг-акції «Автоексперт. Найкраща СТО».
СТО Авто Алекс стала найкращою станцією у номінації «Ремонт кузова без фарбування» за версією рейтинг-акції «Автоексперт. Найкраща СТО».

Усе вищезгадане дає нам вагомі підстави стверджувати, що СТО Авто Алекс – це найкраща станція з видалення вм'ятин без фарбування у місті Київ!

 

Ми завжди раді допомогти всім, в кого виникла потреба в усуненні різних пошкоджень елементів кузова автомобіля і не тільки!

 

PDR технологія видалення вм'ятин давно довела свою ефективність та швидкість.

 

 

Приїжджайте до нашого центру "AUTO ALEX" і переконайтеся в цьому самі!

 

Надішліть фото пошкодження

і запишіться на ремонт вм'ятини

У нас можна з комфортом

дочекаєтесь закінчення ремонту

Є кімната відпочинку, санвузол, можливість випити чаю або кави.

СТО Авто Алекс - ремонт вм'ятин без фарбування

з 09:00 до 18:00

 

вихідний - неділя

Усі права зарезервовані.

Copyright 2013 - 2024 © Авто Алекс.

СТО Авто Алекс - ремонт вм'ятин без фарбування