СТО Авто Алекс - ремонт вмятин без покраски

з 09:00 до 18:00
вихідний неділя

Кузовний ремонт у Києві

Ремонт вм'ятин без фарбування за технологією PDR.

Видалення різних дефектів на кузові автомобіля без подальшого перефарбування поверхонь серед фахівців носить назву технології PDR. Це абревіатура, що розшифровується як Paintless Dent Repair (тобто  - ремонт вм'ятини без фарбування) та відповідає загальновідомому найменуванню процедури.

 

Технологія PDR застосовується для відновлення геометрії кузовних елементів авто лише у випадках, коли вм'ятина не має пошкоджень лакофарбового покриття. Це – головна і, напевно, єдина умова, яка уможливлює проведення ремонту без подальшого перефарбування.

 

Зазначений підхід до видалення вм'ятин істотно здешевлює роботу. Необхідний для відновлення пошкоджених кузовних елементів час значно менший у порівнянні із традиційним ремонтом. Зокрема, використовуючи технологію PDR видалити вм'ятини на автомобілі без фарбування зазвичай вдається протягом 2–4 годин. А для ліквідації невеликого пошкодження в доступному місці, бажаного результату іноді взагалі можна досягти за лічені хвилини! У цьому величезний плюс технології PDR – цілком реально швидко та якісно провести ремонт, поки клієнт п’є каву в кімнаті відпочинку.

 

Це пояснює, чому усунення вм'ятин за технологією PDR коштує приблизно вдвічі дешевше, ніж виконання аналогічної роботи традиційним методом. На вартість ремонту без фарбування також впливає відсутність необхідності придбання будь-яких витратних матеріалів. Немає складного процесу підбору лакофарбових покриттів та їх нанесення із дотриманням усіх нюансів процедури – все це довше та дорожче.

 

А ще не варто забувати, що наявність перефарбованих елементів або порушень первісного лакофарбового покриття суттєво знижує вартість машини у разі продажу. Тому саме використання технології PDR відкриває перед автовласником вагомі додаткові переваги.

 

Завдяки видаленню вм'ятин за PDR технологією Ваш автомобіль збереже цілісність заводського збирання та фарбування.

 

 

PDR технологія видалення вм'ятин давно довела свою ефективність та швидкість.

 

 

Приїжджайте до нашого центру "AUTO ALEX" і переконайтеся в цьому самі!

 

Надішліть фото пошкодження

і запишіться на ремонт вм'ятини

У нас можна з комфортом

дочекаєтесь закінчення ремонту

Є кімната відпочинку, санвузол, можливість випити чаю або кави.

СТО Авто Алекс - ремонт вм'ятин без фарбування

з 09:00 до 18:00

 

вихідний - неділя

Усі права зарезервовані.

Copyright 2013 - 2024 © Авто Алекс.

СТО Авто Алекс - ремонт вм'ятин без фарбування