СТО Авто Алекс - ремонт вмятин без покраски

з 09:00 до 18:00
вихідний неділя

Кузовний ремонт у Києві

Швидке видалення вм'ятин без фарбування автомобіля

Ексклюзивна технологія видалення вм'ятин без фарбування (оригінальна назва: Paintless Dent Repair - PDR) вже не перший десяток років використовується в авторемонтних майстернях провідних країн світу. Фактично застосування зазначеного методу дозволяє уникнути зайвих складнощів із перефарбуванням кузовних поверхонь та заощадити чималі кошти на рихтуванні та інших додаткових операціях.

 

Якщо на машині з'явилися вм'ятини, але лакофарбове покриття не постраждало – вже за кілька годин Ви зможете порадіти повному відновленню зовнішнього вигляду авто.

 

Видалення вм'ятин без фарбування передбачає вирівнювання дефектів на поверхнях елементів кузова транспортних засобів двома основними методами: унікальною клейовою системою ззовні та спеціальним інструментом з внутрішнього боку. Перший спосіб PDR зазвичай використовують для "важкодоступних" місць, другий - вважається більш класичним.

 

Фото примеры: удаление вмятин без покраски в Киеве. СТО АвтоАлекс

Безпосередньо процес видалення вм'ятин виглядає наступним чином: за допомогою важелів різної конфігурації через технологічні отвори машини створюється тиск контрольованої сили на визначені ділянки внутрішньої поверхні кузова. А на додачу використовується спеціальний інструмент для «витягування» вм'ятин з зовнішнього боку.

 

Всі роботи виконуються з використанням спеціалізованого обладнання протягом достатньо короткого проміжку часу (від 15 хвилин до 3-4 годин - в залежності від місця розташування та рівня складності пошкодження).

 

При цьому відпадає необхідність у рихтуванні чи нанесенні шпаклівки.

 

Вм'ятини видаляються повністю, повертаючи зовнішній вигляд кузовних елементів до початкового заводського стану та дозволяючи уникнути подальшого перефарбування. Як і полірування подряпин, видалення вм'ятин за технологією PDR допоможе швидко та ефективно відновити красу Вашого автомобіля.

 

PDR технологія видалення вм'ятин давно довела свою ефективність та швидкість.

 

 

Приїжджайте до нашого центру "AUTO ALEX" і переконайтеся в цьому самі!

 

Надішліть фото пошкодження

і запишіться на ремонт вм'ятини

У нас можна з комфортом

дочекаєтесь закінчення ремонту

Є кімната відпочинку, санвузол, можливість випити чаю або кави.

СТО Авто Алекс - ремонт вм'ятин без фарбування

з 09:00 до 18:00

 

вихідний - неділя

Усі права зарезервовані.

Copyright 2013 - 2024 © Авто Алекс.

СТО Авто Алекс - ремонт вм'ятин без фарбування